Suunnittelu

Projektihallinta ja

rakentaminen

Kaupalliset tilaratkaisut, myymäläkonseptit, toimitilasuunnittelu, kahviloiden ja ravintoloiden uudistukset. Suunnittelemme toimivat ja näyttävät tilat pitkällä kokemuksella, asiakasta kuunnellen.

Projektihallinta ja rakentaminen Tilaprojektien kokonaisurakointi ja -hallinta laajalla asiantuntijuudella. Pystymme sitoutumaan tiukkoihin aikatauluihin ja olemme luovan idearikkaita pienemmälläkin budjetilla.

Toimintamallimme

Tarvekartoitus

Kuuntelemme ja kartoitamme asiakkaan tarpeet ja mahdollisuudet. Löydämme ratkaisut pieniin ja suuriin tarpeisiin.

Suunnittelu

Asiakaspalvelulähtöistä, toiminnallisuuteen perustuvaa tila- ja kalustesuunnittelua. Projektit etenevät tarvekartoituksesta ja tarjouksesta suunnitteluun ja varsinaiseen toteutukseen pienen organisaation ripeydellä, asiakasta tarkkaan kuunnellen.

Projektinhallinta

Kilpailutamme hankinnat, teemme tilaukset ja hoidamme toimitukset. Otamme tarvittaessa koko projektin haltuun ja tarjoamme tilaprojektit avain käteen-periaatteella.

Toteutus

Liike- ja toimitilojen tilamuutokset ja urakoinnit nopeasti ja laadukkaasti. Erotumme viimeistelyllä lopputuloksella sekä loistavalla asiakaspalveluasenteella kautta projektin elinkaaren. Otamme projektin haltuun ja teemme tilamuutoksista asiakkaalle mahdollisimman vaivattoman, vapauttaen asiakkaan resurssit muihin tehtäviin.

Kuustek leasing-rahoitus

Leasing rahoitus sopii laitteille, joiden taloudellinen käyttöikä on lyhyt, laite halutaan pois taseesta tai laitekannan halutaan pysyvän teknisesti ajan tasalla. Leasing ei sido pääomaa ja helpottaa budjetointia ja suunnittelua. Kohde toimii rahoituksen vakuutena.

Leasing sopimus voi koskea mm. tietotekniikkaa, varastolaitteistoa, toimisto- tai myymäläkalusteita, kuljetuskalustuoa, tuotannon laitteita, turvajärjestelmiä, valaistusratkaisuja tai myymälätekniikkaa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

Tarvitsit projektiisi sitten suunnittelua, projektihallintaa tai toteutusta, ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme yhdessä tehdä projektistasi onnistuneen.

etunimi.sukunimi@kuustek.fi

Virpi Sundqvist

projektipäällikkö

+358 (0)40 582 8670

Sari Granholm

design

+358 (0)50 351 7796

Pekka Halonen

projektipäällikkö

+358 (0)50 525 1293

Joni Grönroos

projektipäällikkö

+358 (0)50 592 0103

Tuomo Määttä

+358 (0)40 024 0313

Hallinto

Tanja Määttä

tanja.maatta@kuustek.fi

Ukko Sinkko

ukko.sinkko@kuustek.fi